Zilver Philharmoniker Munt Kopen

Een belegging in zilver kan zoals gebruikelijk gedaan worden door het aankopen van munten of van baren. Er zitten nogal wat consequenties aan vanuit welke hoedanigheid u het beleggingszilver aan gaat kopen. Dit is ook de reden dat particuliere beleggers voor een zilver Philharmoniker kopen kiezen en niet voor zilverbaren.

Door middel van een Philharmoniker munt zilver kopen zal u een munt opleveren met een gewicht van 1 ounce. Deze munt is geslagen van 99,9 procent puur zilver en vormt daarmee een goed alternatief voor het beleggen door middel van zilverbaren. Ook is het een goed alternatief voor andere zilver munten kopen omdat andere munten veelal van hetzelfde zuivere zilver zijn geslagen. Het feit dat er slechts één gewicht beschikbaar is heeft alles te maken met de prijs van zilver. Een zilver Philharmoniker munt kopen zal u geen heel erg hoog bedrag kosten, de zilverkoers heeft de afgelopen enkele pieken gekend waarbij ze over de dertig euro grens is gegaan maar dat is het dan ook wel. Het feit de waarde Philharmoniker munt van zilver dus tussen de twintig en dertig euro is en u daarbovenop nog een toeslag voor de gemaakte kosten moet betalen, zorgt er voor dat het vanwege deze kosten niet de moeite is om kleinere uitvoeringen te slaan. Bij het door middel van een kleinere Philharmoniker zilver kopen zou u dan in verhouding te veel kosten moeten betalen om de belegging nog de moeite waard te laten zijn. Een zilver Philharmoniker munt kopen zou dan zo veel gaan kosten dat u heel erg veel winst moet gaan maken om de in rekening gebrachte kosten terug te verdienen.

Op het moment dat u de keuze wilt gaan maken tussen het beleggen in zilverbaren of zilver munten kopen zult u zien dat u voor zilverbaren meer moet betalen dan voor een zilver Philharmoniker kopen. Toch is er hierbij een belangrijk verschil dat opgemerkt dient te worden, bij de prijs van deze zilverbaren zit een bedrag aan BTW dat over de hoeveelheid zilver betaald moet worden. Dit is gedaan omdat zilver ook als grondstof dient voor industriële toepassingen en deze bedrijven kopen vaak deze zilverbaren. Een zilver Philharmoniker munt kopen betekend dat u geen BTW betaald over de hoeveelheid zilver, maar alleen over de marge die door de dealer gemaakt wordt. Dit betekent dus dat u veel minder BTW betaald bij het aanschaffen van zilveren munten dan bij het aanschaffen van zilverbaren. Dit is als u als particulier door middel van de Philharmoniker zilver kopen wil erg belangrijk, u kunt als particuliere belegger de BTW immers niet terug vorderen. Bedrijven kunnen dat wel en die zullen daarom ook vaak zilverbaren aanschaffen en geen munten. U kunt bij het online Philharmoniker zilver kopen de prijsverschillen goed met elkaar vergelijken en op die manier de keuze maken die het beste bij uw persoonlijke situatie past. Zodra u de keuze voor een zilver Philharmoniker munt kopen hebt gemaakt kunt u de munten aan gaan kopen bij een online dealer of een offline dealer. Hierbij zullen beide mogelijkheden zo hun voordelen en nadelen hebben en zult u uit moeten zoeken welke manier van aankopen het beste bij u past.

Als u bijvoorbeeld gaar een zilver Philharmoniker munt kopen wil maar u hebt een drukke baan, dan kan het goed zijn dat u niet zomaar de tijd hebt om naar een offline winkel te gaan om daar uw aankopen te doen. Op dat moment is het dan goed dat u ook bij een online dealer terecht kunt op het moment dat het u uit komt, dit kan dan iedere dag van de week en ieder uur van de dag. Door middel van een Philharmoniker munt zilver kopen bij een offline winkel zal betekenen dat u de verkoper in de ogen kunt kijken en wellicht de munten aan kunt raken. Het gaat echter om de prijs die u moet betalen en een online winkel die niet betrouwbaar is zal snel ophouden te bestaan. Het online Philharmoniker zilver kopen zal betekenen dat u de munt netjes in een discrete verpakking thuis bezorgt krijgt terwijl u bij een offline winkel zelf met uw aankoop over straat naar huis moet. Een zilver Philharmoniker munt kopen bij een online dealer zal u de mogelijkheid bieden om op een gegarandeerd veilige en geheel anonieme manier re betalen door middel van iDeal. Er zijn dus nogal wat voordelen waarvan u kunt profiteren als u kiest voor het online aanschaffen van uw beleggingsmunten. We hebben het bij het zilver Philharmoniker kopen dan nog niet eens gehad over het feit dat u bij een online dealer vaak goedkoper uit bent dan bij een offline winkel.